Tegin koogi mõningate muudatustega. Maisijahu põhi tegi koogi armsalt kollaseks nagu väike päike hallis novembrikuus:)
Põhi:
150g võid( kogust võib ka natuke vähendada nii ca 100-125 g sobib, algse kogusega tuli liialt kreemjas)
1dl suhkrut (järgmine kord kooki tehes kasutaksin poolt kogust ,s.t 0,5 dl, liialt magus tuli)
1 muna
3 dl maisijahu
1tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
Täidis:
200 g toorjuustu
500 g kohupiima
100 g hapukoort
1, 5 dl suhkrut
4 muna
1 tl vaniljesuhkrut
4 peotäit mandlilaaste
Kaunistuseks:
valget šokolaadi
Tegevuskäik on järgmine:
1. Toasoe või vahustada suhkruga, lisada muna, küpsetuspulbri ja soolaga segatud jahu. Valmis tainas panna vormi põhjale ja äärtele. Tainas on sellise kreemja konsistentsiga.
2. Täidise jaoks vahusta toasoe toorjuust suhkruga ning lisa kohupiim ja hapukoor. Vispelda ühtlaseks ja lisa ükshaaval toasoojad munad. Lisa vaniljesuhkur. Tõsta segu lusikaga koogipõhjale ja laota peale mandlialaastud. Küpseta 150 kraadises ahjus ca 1 tund.
Lase koogil vormis täielikult jahtuda. Sobib serveerida toormoosiga. Meie sõime jõhvikatoormoosiga:)
No comments:
Post a Comment